sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Jauhoton kakku

200g tummaasuklaata palasina (tärkkelystä 2.9 g/ 100g)
200g voita
200g ruokosokeria
4 kananmunaa
50g pähkinöitä ronskisti rouhittuna

  1. Mittaa suklaa, voi ja sokeri kattilaan ja lisää 1/5 dl vettä.
  2. Kuumenna miedolla lämmöllä kunnes seos sulaa.
  3. Vatkaa kananmunia kevyesti, että rakenne rikkoutuu.
  4. Lisää kananmunat ja pähkinät.
  5. Kaada pähkinärouheella jauhotettuun vuokaan180 C / 60 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...