lauantai 26. toukokuuta 2018

Pannukakku lupiinijauhoilla


Pannukakku valmistetaan samasta taikinasta kuin letut.

    2 munaa
    ½ l
    vettä, sopivaa kasvimaitoa, kivennäisvettä
    2 dl
    makealupiinijauhoja
    ½ tl suolaa
    ½ dl öljyä tai sulatettua margariinia

  1. Vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Sekoita joukkoon muut ainekset.
  3. Annan taikinan seistä ½ tuntia.
  4. Perusohjeesta tulee yksi uunipannullinen;
  5. kaada taikina leivinpaperilla suojatulle uunipannulle ja paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

    Saat vaihtelua pannukakkuun lisäämällä taikinaan esimerkiksi:

    - 1 dl kookoshiutaleita
    - 1 dl marjoja
    - 1 dl porkkanaraastetta
    - 1 tl kanelia, kardemummaa, vaniljasokeria tai fariinisokeria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...