Pannukakku
valmistetaan samasta taikinasta kuin letut.
-
Vatkaa munien rakenne rikki.
-
Sekoita joukkoon muut ainekset.
-
Annan taikinan seistä ½ tuntia.
-
Perusohjeesta tulee yksi uunipannullinen;
-
kaada taikina leivinpaperilla suojatulle uunipannulle ja paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Saat vaihtelua pannukakkuun lisäämällä taikinaan esimerkiksi:
- 1 dl kookoshiutaleita
- 1 dl marjoja
- 1 dl porkkanaraastetta
- 1 tl kanelia, kardemummaa, vaniljasokeria tai fariinisokeria
2 munaa
½ l vettä, sopivaa kasvimaitoa, kivennäisvettä
2 dl makealupiinijauhoja
½ tl suolaa
½ dl öljyä tai sulatettua margariinia
½ l vettä, sopivaa kasvimaitoa, kivennäisvettä
2 dl makealupiinijauhoja
½ tl suolaa
½ dl öljyä tai sulatettua margariinia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti