2 munaa
½ l vettä tai sopivaa kasvimaitoa
2 dl makealupiinijauhoja
½ tl suolaa
½ dl öljyä tai sulatettua margariinia
½ l vettä tai sopivaa kasvimaitoa
2 dl makealupiinijauhoja
½ tl suolaa
½ dl öljyä tai sulatettua margariinia
- Vatkaa munien rakenne rikki.
- Sekoita joukkoon muut ainekset.
- Annan taikinan seistä ½ tuntia.
- Paista kuumalla ohukaispannulla ohuita lettuja muutama minuutti molemmilta puolilta.
Tarjoa:
Hillon
Kookosjäätelön
Kermavaahdon
Marjojen
Hedelmien kanssa
jälkiruoaksi.
Tarjoa letut suolaisella täytteellä niin saat
ruokaisan alkuruoan, iltapalan tai vierastarjottavan.
Saat vaihtelua
lettuihin lisäämällä taikinaan esimerkiksi:
- 1 dl kookoshiutaleita
- 1 dl marjoja
- 1 dl porkkanaraastetta
- 1 tl kanelia, kardemummaa, vaniljasokeria tai fariinisokeria
- 1 dl kookoshiutaleita
- 1 dl marjoja
- 1 dl porkkanaraastetta
- 1 tl kanelia, kardemummaa, vaniljasokeria tai fariinisokeria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti