lauantai 26. toukokuuta 2018

Letut lupiinijauhoilla


2 munaa
½ l
vettä tai sopivaa kasvimaitoa
2 dl
makealupiinijauhoja
½ tl suolaa
½ dl öljyä tai sulatettua margariinia

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. 
  2. Sekoita joukkoon muut ainekset. 
  3. Annan taikinan seistä ½ tuntia. 
  4. Paista kuumalla ohukaispannulla ohuita lettuja muutama minuutti molemmilta puolilta.

Tarjoa:

Hillon
Kookosjäätelön
Kermavaahdon
Marjojen
Hedelmien kanssa 
 jälkiruoaksi. 

Tarjoa letut suolaisella täytteellä niin saat ruokaisan alkuruoan, iltapalan tai vierastarjottavan.

Saat vaihtelua lettuihin lisäämällä taikinaan esimerkiksi:

- 1 dl kookoshiutaleita
- 1 dl marjoja
- 1 dl porkkanaraastetta
- 1 tl kanelia, kardemummaa, vaniljasokeria tai fariinisokeria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...