perjantai 27. lokakuuta 2017

Koukuttava kauraleipä

(Pellillinen)

6 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
4 dl vettä
0,5 dl ruokaöljyä (voita)
1-2 rkl siirappia
1 tl suolaa


  1. Pinnalle halutessasi siemeniä, esimerkiksi seesamin- ja unikonsiemeniä
  2. Sekoita kaikki aineet keskenää
  3. Levitä taikina tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Paista 250-asteisessa uunissa noin 12-15 minuuttia, kunnes leipä on hieman ruskistunut reunoilta.



Leipä on parhaimmillaan tuoreena.

  1. Voit paistaa paksuksi leiväksi tai levittää käsin hyvin ohueksi, jolloin saat "näkkärimäistä".
  2. Itse teen ohuita ja paistan 225 asteessa 20min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...