sunnuntai 5. marraskuuta 2017

broiler-pekoni-feta -kääröt

(7 annosta)

550 g ohuita kanan fileeleikkeitä (pintamaustettuja)
140 g suomalaista pekonia
200 g Fetajuustoa

cocktailtikkuja

  1. Valmistusaika 30 - 60 min
  2. Puolita pekonisiivut ja leikkaa juustosta ohuita siivuja. 
  3. Aseta kanafileet leikkuulaudalle (jos fileet ovat paksuja, halkaise ne ohuemmiksi, jotta rullat on helpompi kääriä). 
  4. Laita fileen päälle pekonisiivu ja juustosiivu. 
  5. Aloita fileen rullaaminen paksummasta päästä (tee mahdollisimman tiivis rulla). 
  6. Sulje rulla cocktailtikulla.
  7. Ruskista kääröjä pannulla ja laita lopuksi uuniin 200 asteeseen noin 20 minuutiksi. 
  8. Tarkista kanan kypsyys.

Tarjoile salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...