perjantai 27. lokakuuta 2017

Vadelma-suklaabrowniekakku

100g tummaa suklaata (tärkkelystä 2.9 g/ 100g)
200g voita
1dl kookosjauhoja
1dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
1½tl leivinjauhetta (tärkkelystä 37.8 g)
¼tl suolaa
4 kananmunaa
2½dl sokeria (tai makeutusainetta maun mukaan)
200g jäisiä vadelmia


  1. Leikkaa suklaa pieniksi kuutioiksi
  2. Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään
  3. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
  4. Lisää voisula ja jauhoseos, vuorotellen
  5. Levitä taikina uunipellille. Ripottele pinnalle suklaamurut ja vedelmat
  6. 200 asteessa 20 min
  7. Leikkaa lämpimänä neliöiksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...