neljä annosta
1 iso kukkakaali (tärkkelystä 0.1 g/100g)
Suolaa
Valkosipuli
Valkopippuria
kookoskermaa
fetajuustolevitettä
(pizzaraastetta)
Helppo tapa tehdä perunamuusille korvike (voit käyttää myös keräkaalia hyvää niinkin)
- Keitä kukkakaali vedessä. Valuta vedet pois. (voit liottaa kukkakaalta yön yli jääkaapissa ja huuhtoa + huuhtominen keittämisen jälkeen, vähentää tärkkelystä)
- Lisää mausteet ja fetajuustolevitettä, muusaa vatkaimella ja jatka kookoskermalla sopivan löysäksi.
- Lisää lopuksi vielä juustoraastetta. Nyt sinulla on loistavan makuinen korvike perunamuusille.
- Voit halutessasi vielä sotkea joukkoon rapeaksi paistettua pekonia, jauhelihaa tms.
Se perinteinen jauheliha-perunasoselaatikko, jossa peruna on korvattu kukkakaalilla.
- Ruskista jauhelihaa, sipuliaja pekonia
- Sekaan mustapippuria, vegetuorejuustoa, Fetajuustoa tms sopivaa
- Jauhelihamössö sekoitettiin kukkakaalisoseeseen
- Sekaan kookoskermaa tai muuta vegekermaa
- 200 asteeseen tunniksi.
Hitsin hyvää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti