perjantai 27. lokakuuta 2017

Kaurarieska

(Nämä vielä itselläni testaamatta)

6 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
4 dl kookosmaitoa
1 luomu kananmuna
reilu 1 rkl hunajaa
1 rkl psylliumia
suolaa

  1. Sekoita kaikki aineet yhteen taikinakulhossa (maista taikinaa).
  2. Levitä taikinaseos esimerkiksi nuolijaa tai lusikaa apuna käyttäen ohuelti leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle
  3. paista 250 asteessa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...