marjoja, marmeladia tai hedelmäsosetta
3½ dl kookosmaitoa
1 rkl sokeria
½ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Levitä voidellun uunivuoan pohjalle puolet kaurahiutaleista.
- Seuraavaksi kerrokseksi tulee maun mukaan marjoja, hedelmäpalasia tai marmeladia. (Jos laitat marjoja, lisää sokeria marjojen päälle. Tulee muuten aika kirpeää.)
- Levitä päällimmäiseksi loput kaurahiutaleet.
- Sekoita kookosmaidon joukkoon sokeri, suola ja vaniljasokeri. Kaada seos vuokaan kaurahiutaleiden päälle.
- Paista jälkiruokaa 180-200-asteen lämmössä, kunnes paistos on pinnaltaan kauniin ruskea.
- Tarjoa hiukan jäähtyneenä vaniljakastikkeen, kermavaahdon tai jäätelön kanssa. Huomaa näissä maidottomuuden tarve!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti