perjantai 27. lokakuuta 2017

Kaurapaistos, uunivuoallinen

4 dl  gluteenittomia kaurahiutaleita
marjoja, marmeladia tai hedelmäsosetta
3½ dl kookosmaitoa
1 rkl   sokeria
½ tl   suolaa
1 tl   vaniljasokeria

Valmistusohje


  1. Levitä voidellun uunivuoan pohjalle puolet kaurahiutaleista.
  2. Seuraavaksi kerrokseksi tulee maun mukaan marjoja, hedelmäpalasia tai marmeladia. (Jos laitat marjoja, lisää sokeria   marjojen päälle. Tulee muuten aika kirpeää.)
  3. Levitä päällimmäiseksi loput kaurahiutaleet.
  4. Sekoita kookosmaidon joukkoon sokeri, suola ja vaniljasokeri. Kaada seos vuokaan kaurahiutaleiden päälle.
  5. Paista jälkiruokaa 180-200-asteen lämmössä, kunnes paistos on pinnaltaan kauniin ruskea.
  6. Tarjoa hiukan jäähtyneenä vaniljakastikkeen, kermavaahdon tai jäätelön kanssa. Huomaa näissä maidottomuuden tarve!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...