sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Kaurakeksit

(20 -25 kpl)    
   
125 g     kookosöljyä
2,5 dl     sokeria
1     kananmuna
1 tl     vaniljasokeria
2 dl      gluteenitonta kaurajauhoa
2,5 dl    gluteenitonta kauralesettä
1/3 tl     leivinjauhe

Rapeat kaurakeksit ovat helppo herkku äkilliseen makeannälkään!

  1. Sulata rasva ja lisää sekaan sokeri. 
  2. Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri. 
  3. Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan. 
  4. Annostele taikinasta väljästi leivinpaperille sopivan kokoisia nokareita. Taikinasta tulee noin 20–25 keksiä.
  5. Paista 175-asteisen uunin yläosassa noin 14 minuutin ajan.
  6.  Jäähdytä ja nauti!

http://www.myllarin.fi/resepti/gluteenittomat-kaurakeksit/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...