125 g kookosöljyä
2,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
2 dl gluteenitonta kaurajauhoa
2,5 dl gluteenitonta kauralesettä
1/3 tl leivinjauhe
Rapeat kaurakeksit ovat helppo herkku äkilliseen makeannälkään!
- Sulata rasva ja lisää sekaan sokeri.
- Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri.
- Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan.
- Annostele taikinasta väljästi leivinpaperille sopivan kokoisia nokareita. Taikinasta tulee noin 20–25 keksiä.
- Paista 175-asteisen uunin yläosassa noin 14 minuutin ajan.
- Jäähdytä ja nauti!
http://www.myllarin.fi/resepti/gluteenittomat-kaurakeksit/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti