sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Viljattomat ja sokerittomat lakritsikeksit

(En ole ehtinyt itse testaamaan näitä)

2 dl erytritolia (tai haluamaasi sokeria)
5-6 rkl kookosjauhoja (aloita vähemmällä määrällä ja katso täytyykö vielä lisätä)
2 rkl lakritsijauhetta
½ tl soodaa
½-1 tl suolaa
½ tl ksantaania
(6 hiilitablettia murskattuna jauheeksi)
75 g kookosöljyä sulatettuna
1 muna

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään 
  2. Lisää sula rasva ja muna. 
  3. Sekoita aineet tasaiseksi taikinaksi ja anna seistä noin 5 minuuttia, jotta taikina tiivistyy. 
  4. Kauli taikinasta ohut levy kahden leivinpaperin välissä ja leikkaa haluamasi mallisiksi paloiksi. 
  5. Paista uunissa 175C noin 15 minuuttia ja annan levyn jäähtyä täysin.
  6.  Taittele keksit irti toisistaan.


http://kohokohta.com/ruoka/viljattomat-ja-sokerittomat-lakritsikeksit/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mansikka-raparperipiirakka

Pohja: ¾ dl sulaa kookosöljyä (Jos maito käy, 75 g huoneenlämpöistä voita) 1 kananmuna 1 dl kookosjauhoa ½ dl riisijauhoa tai lupiinija...