Pohja:
25 g huoneenlämpöistä kookosöljyä
1 kananmuna
100 g (3-3,5 dl) kookoshiutaleita
Vaniljauutetta tai -jauhetta
Makeutusta maun mukaan (esim. hunajaa, (kookos-)sokeria tai steviatippoja)
Täyte:
n. 4 dl raparperipaloja
2 dl kookosmaitoa
4 kananmunaa
1,5 tl vaniljauutetta tai –jauhetta
Makeutusta maun mukaan (esim. juoksevaa hunajaa, kookossokeria tai steviatippoja)
- Sekoita ainekset keskenään tasaiseksi massaksi
- Taputtele massa voidellun piirakkavuoan pohjalle.
- Esipaista pohjaa uunissa 175 ˚C asteessa noin 10 minuuttia – kunnes se on saanut hieman väriä.
- Laske uunin lämpötila 150 ˚C asteeseen.
- Levitä raparperipalat esipaistetulle piirakkapohjalle
- Kumoa kookosmaito-munaseos palojen päälle.
- Paista piirakkaa vielä 40-50 minuuttia – kunnes täyte on jähmettynyt keskeltä.
- Älä paista piirakkaa liian pitkään, sillä muuten se voi saada munakasmaisen maun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti