1,25 dl sokeria (esim. karppisokeri, kookospalmusokeri)
(20 tippaa vaniljasteviaa)
1tl Leivinjauhetta (tärkkelystä 37.8 g/100g)
0,5dl kookosjauhoja
2tl psylliumia
- Laita uni kuumenemaan 200asteeseen.
- Valmistele kääretortulle leivinpaperi, jolle kumoat torttuöevyn, kun se on kypsä, ripottelemalla leivinpaperille kookoshiutaleita.
- Vatkaa munat ja sokerit (+stevia) kuihkeaksi vaahdoksi
- Siivilöi joukkoon kuivat aineet ja sekoita käännellen munavaahdon joukkoon.
- Levotä taikina leivinpaperoidulle pellilletasaisesti ja paista välittömästi uunissa 8-10min.
- Kumoa kypsä torttulevy leivinpapereineen esibalmistellulle leivinpaperille.
- Poista varovasti päällimmäinen paperi (uunissa ollut).
- Levitä jäähtyneen levyn päälle kerroksittain hillo ja kookosjugurtti ja kääri alla olevan paperin avulla varovasti mahdollisimman tiukski rullaksi.
- Yleensä pohja repeilee, mutta älä välitä. Yön yli jääkaapissa tekeytyminen kosteuttaa ja mhevöittää rullan, eikä se ole yhtä kuiva.
1,5dl kuningatarhilloa
n. 1dl kookosjugurttia
HUOM!
Tästä kääretortusta saat hyvin tehtyä täytekakun!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti